3 ASKELTA POHJAN MAALAAMISEEN

POHJUSTAMINEN

Riippuen käytettävästä tuotteesta ja vanhan pohjamaalisi kunnosta, voit levittää primerin suoraan vanhan hyväkuntoisen maalin päälle, kannattaa kuitenkin karhentaa pinta, jotta maali tarttuu paremmin. Mikäli vanha maali selkeästi hilseilee tai on muuten huonokuntoinen, suosittelemme poistattamaan tämän ja aloittamaan puhtaalta pöydältä. Maalaamattomaan pohjaan kannattaa tehdä hyvä tartuntapinta ennen primerin levitystä.

MAALAAMINEN

Huolellisen pohjustamisen jälkeen päästään itse maalaamiseen. Tuotteemme ovat tehty tee-se-itse käyttöön. Tuotteita on helppo käyttää ja niiden kuivumisaika on lyhyempi. Tuotteet pysyvät myös käyttökelpoisina pidempään. 

Tuotteidemme levitykseen voit käyttä esimerkiksi. telaa, pensseleitä tai ruiskua. Suosittelemme levittämään maalia kaksi kerrosta.

MIKSI VENEEN POHJA PITÄÄ MAALATA?

Veneen pohjan maalaaminen on tarpeen monista syistä. Paitsi, että maalaaminen parantaa veneen ulkonäköä, se myös suojaa venettä eliöiden kiinnittymiseltä ja kasvustolta, helpottaa puhdistamista ja parantaa veneen suorituskykyä. Merirokko ja muu kasvusto pohjassa tuovat vastusta, hidastavat veneen vauhtia ja lisäävät polttoaineenkulutusta. Kasvustonestomaalit, nimensä mukaan ehkäisevät tätä.

Mikä tuote sopii minulle ja miten se toimii?

Seajet Eco -valikoima sisältää

Biosidivapaat eliönestomaalit

Seajet 021 EKO

Nappivalinta sinulle, joka suosit maalimaisia pinnoitteita. 021 EKO on huippulaatuinen, itsekiillottuva ja biosidivapaa, veden alla käytettävä maalipinnoite. Koostumus perustuu ristisitomisteknologiaan ja siinä on kerro joka uusiutuu jatkuvasti itsestään. Tämän ansiosta eliöt ja kasvusto eivät kiinnity helposti pohjaan.

Tämä on yhden käyttökauden kestävä tuote, eivätkä maalikerrokset pääsee kasaantumaan sen korkeatasoisen kiillotusvaikutuksen ansiosta.

Silikonipohjaiset eliönestopinnoitteet

Seajet Bioclean Eco System

Tuotteen toiminta perustuu ainutlaatuiseen silikonielastomeeriteknologiaan ja sen tuloksena on sileä ja tarttumaton pinta. Eliöt eivät pääse tarttumaan pintaan tiukasti ja ne on näin helppo poistaa, Tuote on itsepuhdistuva. 

Seajetin Bioclean Eco eroaa muista silikonipinnotteista, sillä sitä käytettäessä rungosta ei tarvitse poistaa aiemmin käytettyä eliönestomaalia. Riittää, että vanha pinnoite on hyvässä kunnossa eikä hilseile.

Tuotteella on alhainen kitkavastus, joten se kestää useamman käyttökauden.

Kovat komposiittipinnoitteet

Seajet 2300 Hard Coating

Ainutlaatuinen kova pinnoiteratkaisu kaikentyyppisille veneille. Kestävä ja helposti puhdistettava pinnoite on täydellinen traileri- tai kuivasäilytyksessä oleville veneille, sekä loistava puhdistusjärjestelmä veneille joiden runko puhdistetaan säännöllisesti. 

Tuotteessa on kaksi lisäainetta. Toinen kasvattaa pintajännitysominaisuuksia ja toinen suojaa pintaa UV-valoa vastaan. Pinnoitteessa on korkea kiintotilavuus (90%). Tuote sopii parhaiten alueille, joissa eliöitä ja kasvustoa kertyy vähemmän ja sen käyttöikä on noin kaksi vuotta.

Heräsikö kysymyksiä?

Katso vastaukset meiltä useimmiten kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä!