USEIN KYSYTTYÄ

Jäikö jokin mietityttämään? Katso alta vastaukset meiltä useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Mikä on antifouling-maali?

Merirokko ja muu kasvusto pohjassa hidastavat veneen vauhtia ja lisäävät polttoaineenkulutusta. Antifouling-venemaalit eli tutummin "myrkkymaalit", ovat tärkeä osa näiden kasvun estämisessä ja tuovat myös merkittävästi etua veneen suorituskykyyn. Tavalliset "myrkkymaalit" ovat nimensä mukaan haitallisia vesistöille mutta meidän SeaJet Eco Range -tuotteemme ovat vesistöille täysin turvallinen vaihtoehto, joka toimii! Tuotteemme ovat täysin biosidivapaita.

Miksi veneen pohja kannattaa maalata?

Veneen pohjan maalaaminen on tarpeen monista syistä. Paitsi että maalaaminen parantaa veneen ulkonäköä, se myös suojaa venettä eliöiden kiinnittymiseltä ja kasvustolta, helpottaa sen puhdistamista ja parantaa veneen suorituskykyä.

Katso lisää ja valitse sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet  tästä >

Kuinka paljon maalia tarvitsen veneen pohjan maalaamiseen?

Tarvitsemasi pohjamaalin määrään vaikuttaa veneen pituuden ja maalattavan pinta-alan lisäksi myös käytettävä tuote.  Katso "tuotteet" -sivultamme riittoisuustaulukko ja arvioi tarvitsemasi määrä!

Mikä maali sopii minun veneeseeni?

Maali kannattaa valita veneen käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi paljon trailerin päällä seisovalle veneelle suosittelemme kasvustonestomaalin sijaan Hard Coating -pinnoitettamme ja paljon ajossa olevan veneen pohjaan kannattaa sutaista kasvustonestomaali kuten meidän 021 EKO. Käy tutustumassa tuotteisiimme ja valitse sinun käyttötarpeisiisi sopivin vaihtoehto. Seajetin tuotteet sopivat kaikkiin venetyyppeihin.

Sopivatko SeaJetin tuotteet myös makeisiin vesistöihin?

Kyllä. Seajetin tuotteet sopivat niin meriveteen, makeaan veteen ja murtoveteen.

Mistä voin ostaa tuotteita?

Voit ostaa Seajetin tuotteita verkkokaupastamme. Tutustu tuotteisiin ja klikkaa verkkokauppaan tästä.

Miksi valita biosidivapaa maali?

Veneen pohjan maalaaminen parantaa veneen ulkonäköä, suojaa pohjaa eliöiden kiinnittymiseltä ja kasvustolta. Se myös helpottaa veneen puhdistamista ja parantaa veneen suorituskykyä.

Perinteisissä pohjamaaleissa, eli tutummin "myrkkymaaleissa" käytetään erittäin haitallisia biosideja ja raskasmetalleja, jotka vaikuttavat laajasti sekä pysyväsit vesistöihimme. Perinteiset myrkkymaalt ovatkin yksi iso syy vesistöihin kerääntyvästä mikromuovista.

Biosidivapaat eliönestomaalimme ja muut Eco Range- tuotteemme ovat vesistölle turvallinen, toimiva vaihtoehto.

Pitääkö veneen pohja maalata joka vuosi?

Kyllä. Useimmat pohjamaalit, niinkuin esimerkiksi Seajet 021 Eko- on suunniteltu kestämään periaatteella "ykis kerros, yksi kausi". Pohjamaalin toiminta perustuu ristisitomisteknologiaan ja maalissa on kerros, joka uusiutuu jatkuvasti itsestään. Tämän ansiosta eliöt ja kasvusto eivät kiinnity pohjaan.