TARINAT

M/S Bettina, Rymättylä

Turun saaristossa koko ikänsä veneillyt Bengt on jo usean vuoden ajan käsitellyt veneensä SeaJetin tuotteilla. Antifouling-maaleihin tulleiden rajoitusten jälkeen toimivaa ratkaisua on ollut vaikea löytää, mutta nyt Bengt kertoo löytäneensä parhaan maalin omiin tarpeisiinsa.

"Eläköitymisen jälkeen aikaa rakkaalle veneilyharrastukselle on enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Iän karttuessa valitettavasti kroppa ei ole enää siinä iskussa että veneen kevät- ja syyshuolloista selvittäisiin ilman särkylääkettä. Olen ollut erittäin tyytyväinen SeaJet antifouling-maaliin, jonka ansiosta raskain vaihe, pohjan pesu on helpottunut huomattavasti. Toki kesälla voisi välipesunkin tehdä, mutta en ole kokenut enää tarpeelliseksi näillä merimaileilla."

-Bengt

Buster Magnum, Velkua

Turkulainen satunnaiseksi mökkikalastajaksi itseään tituleeraava Jari päätti kokeilla SeaJetin 021 EKO antifouling-maalin toimivuutta hänen "paattinsa" pohjassa. Vene sai uudet maalit huhtikuussa 2020 ja nostettiin hyvissä ajoin ennen talven tuloa tammikuussa 2021. Vene oli köytettynä kotilaituriin Velkuan mökillä ja ajotunteja kertyi huimat 12h. Venettä nostaessa Jari koki mukavan yllätyksen.

"Eihän tuolle tarvinnut kuin näyttää Kärcheriä, niin johan tuli puhtaaksi. Suosittelen muillekin "aktiivisille" venemiehille"

-Jari

SeaJet Finland